Andre værktøjer

Mange andre værktøjer eller programmer kan anvendes i forbindelse med ecucational it. Her beskrives værktøjer, der anvendes hyppigt eller har specielt potentiale på Health.

Padlet

Padlet kan ses som et digitalt whiteboard. Som underviser kan du oprette en padlet, hvori du selv og alle studerende kan skrive og indsætte dokumenter, video og links. En Padlet kan vises via projektor til forelæsningen eller indlejres i Blackboard. Du kan oprette og gemme så mange Padlets, som du ønsker.

Thinglink

Via Thinglink kan du oprette links og hotspots på et billede. Hotspots kan bruges til billedforklaringer eller videoer, mens du via links kan linke til andre hjemmesider. Et Thinglink-billede kan f.eks. bruges til at lave interaktive billedforklaringer eller visuelle indholdsfortegnelser og forsider. Thinklink kan indlejres i Blackboard.    

PowerPoint

PowerPoint kan bruges til at lave slides til studerende, men du kan også bruge PowerPoints animationsværktøj til at lave små undervisningsvideoer med lyd. Eksporter din animerede PowerPoint til et videoformat og upload til Blackboard via Kaltura.