EDU-IT Week

Grundet udviklingen i COVID-19-situationen kommer EDU-IT Week efterår 2020 til at foregå online. Hvis du har tilmeldt dig en eller flere workshops, får du mere information fra os om afholdelse, forberedelse m.m., når vi nærmer os workshoppens starttidspunkt. 

Brug for inspiration til at benytte IT-værktøjer i din undervisning?

 

Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser holder en lang række EDU-IT workshops for underviserne på Health. To gange om året afholder centeret også de såkaldte EDU-IT Weeks. Ideen med EDU-IT Week som undervisningskoncept er at introducere ansatte på Health for anvendelige digitale værktøjer. Det skal være med til at understøtte undervisningen med henblik på at øge den studenteraktiverende og –involverende undervisning.

Næste EDU-IT Week afholdes i uge 43 i 2020 (19.-23. oktober).

Her kan I glæde jer til at høre nærmere om Mentimeter, Padlet og video som undervisningselementer, samt teknologier til at understøtte vejledning, præsentationer og casebaseret undervisning. Der er planlagt seks workshops, hvor der foruden de digitale værktøjer vil blive introduceret til koncepterne flipped classroom, blended learning og learning design som måder at udvikle og planlægge sin undervisning på med fokus på brugen af educational IT.

Læs mere om og tilmeld dig på siden for den enkelte workshops i menuen til venstre eller se skemaet nederst på siden her.

Se desuden også workshoppen 'Opstart af dit EDU-IT-projekt', der finder sted d. 6. oktober 2020.

Kurserne bliver udbudt separat i forhold til de specifikke værktøjer. Du kan på denne måde melde dig på enkelte kurser og derved lave din egen kombination efter behov. Det er altså muligt at tilmelde sig flere workshops, og dermed afprøve forskellige værktøjer.    

EDU-IT Week vil som undervisningskoncept kunne bruges fremadrettet som skræddersyet tilbud til faggrupper, der arbejder med undervisningsudvikling, redesign og curriculum-udvikling. Tag derfor endelig kontakt til Lone Folmer Nielsen (lofo@cesu.au.dk), hvis dette kunne have interesse.  

Opstart af dit EDU-IT-projekt

Ekstra workshop til jer, der vil søge EDU-IT-puljemidler til jeres eget EDU-IT-projekt.


Skema for EDU-IT Week 2020 (efterår)

Uge 43 Mandag
19. oktober
Tirsdag
20. oktober
Onsdag
21. oktober
Torsdag
22. oktober
Fredag
23. oktober
Formiddag: 9.00-12.00 - Peer feedback Mentimeter Padlet Vejledning
Eftermiddag: 13.00-16.00 Video  Streaming

Online undervisning via Zoom

-   -