EDU-IT Week-workshop: Mentimeter

WORKSHOPPEN ER LUKKET FOR TILMELDING

Deltagere: Senioransatte

Formål: Mentimeter er et Student Response System (SRS), som du kan bruge til at skabe interaktiv og studenteraktiverende undervisning. Via mobil, tablet eller computer kan de studerendes svar eller spørgsmål fås øjeblikkelig, og kan ved hjælp af overskuelig grafik visualiseres for de studerende og bruges til at skabe dialog eller teste forståelse. Med Mentimeter kan du få aktiveret de studerende under forelæsning eller holdtimer, og du kan engagere alle i stedet for få.

Indhold:

• Pædagogisk brug af Mentimeter
  • Aktiverende undervisning
  • Praktisk anvendelse
  • Eksempler og idéudveksling

Forberedelse:  Læs mere om Mentimeter og hvordan du opretter en gratis konto på https://www.mentimeter.com/join/aarhus

Antal deltagere: 6-12 deltagere

Varighed: 3 timer

Sprog/Language: Kurset afholdes på dansk / The course will be conducted in Danish unless a participants request that the course be conducted in English.

Underviser: Mads Ronald Dahl, specialkonsulent og Jens Laurs Kærsgaard, pædagogisk konsulent

Sted: Online. Du modtager et link til workshoppen i din tilmeldingsbekræftelse. Linket til workshoppen findes desuden nederst på denne side.

Tidspunkt:

Onsdag d. 21. oktober 2020 kl. 9.00-12.00