Se med nye briller på dit kursus - Kursustjek

Deltagere: Denne workshop er for alle undervisere på alle niveauer, inden for alle fagområder og uanset undervisningsform på AU Health. 

Formål: Det er for undervisere der er interesseret i at få sparring og rådgivning om udvikling af deres kurser og undervisning med fokus på det pædagogiske og didaktiske.

Indhold: Trænger du til ny inspiration til udvikling af din undervisning eller kursus?

Det kan være at studerende ønsker mere feedback, at evalueringerne tilskynder mere involverende og aktiverende undervisning, eller at ambitionen er at få en tydeligere rød tråd i ens undervisningsforløb eller større sammenhæng på tværs af andre kurser og uddannelsen. Det kan skyldes et større optag af studerende, højt frafald, ændring af de studerendes demografi eller inddragelse af teknologi.

Uanset hvad motivationen måtte være, så tilbyder CESU rådgivning og sparring til at udvikle din undervisningspraksis og kursus. Her vil vi kigge på alt lige fra udarbejdelsen af læringsmålene, alignment, læringsaktiviteter, feedbackformer til udprøvningsformer.

Sprog: Workshoppen foregår på dansk eller engelsk efter behov.

Varighed: 3 timers workshop med 1 times forberedelse. Nærmere information følger efter tilmelding.

Denne workshop kan også skræddersyes til et undervisningsteam eller til faglige arrangementer på institutter og afdelinger.

Antal deltagere: 4-12 deltagere.

Kontakt/tilmelding:

Tag kontakt til enten Mette Krogh Christensen (mkc@cesu.au.dk) eller Jens Laurs Kærsgaard (jenslaurs@cesu.au.dk) for at høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe med.