Nationale og internationale samarbejdspartnere

Association for Medical Education in Europe

En international organisation for alle interesserede i uddannelse indenfor det medicinske og sundhedsmæssige område.

AMEE

ASME

Association for the Study of Medical Education, ASME, er en international organisation inden for medicinsk uddannelse. ASME har til formål at dele og fremme best practice inden for medicinsk uddannelse.

ASME

International Consortium for Educational Development (ICED)

ICED er en global organisation, som har til formål at stimulere udvikling af højere uddannelser.

ICED

Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse

Selskabet har til formål at fremme præ- og postgraduat medicinsk uddannelse og forskning i medicinsk uddannelse i Danmark. Selskabet skal være et videnskabeligt forum for fremlæggelse og drøftelse af metoder til medicinsk uddannelse samt for fremlæggelse og præsentation af resultaterne af brugen af disse metoder.

DSMU

Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation (CAMES)

CAMES

CAMES - Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation - samler Region Hovedstadens forsknings-, udviklings- og undervisningsaktiviteter ​inden for medicinsk og kirurgisk simulation. Målet med alle CAMES aktiviteter er at øge kvaliteten og sikkerheden i patientbehandlingen.

 

 

 

MidtSim

MidtSim

 

 

MidtSim er en uddannelsesinstitution, der uddanner og træner sundhedsprofessionelle på præ- og postgraduat niveau i Region Midtjylland gennem simulation. 

Center for undervisning og læring

Center for Undervisning og Læring er en universitetspædagogisk forsknings- og udviklingsenhed ved School of Business and Social Sciences, Aarhus Universitet. 

CUL

ST Learning Lab

ST Learning Lab udvikler og inspirerer undervisningen på Natural Sciences og Technical Sciences ved hjælp af kurser, videndeling og udviklingsprojekter baseret på nyeste forskning inden for kvalitet i universitetsundervisning.. 

STLL

Center for undervisningsudvikling og digitale medier

Center for Undervisningsudvikling og digitale medier er en del af Arts, Aarhus Universitet

CUDiM

Universitetspædagogisk Netværk (UP-net)

Universitetspædagogisk Netværk er en ’murstensløs’ ramme for samarbejdet mellem de fire universitetspædagogiske centre på Aarhus Universitet.

UPNET

Dansk Universitetspædagogisk Netværk

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN) er de danske universiteters forening for universitetspædagogik og studieudvikling. 

DUN